l'11 de Setembre de 2014

dijous, 24 de gener del 2013

l'Ou dels "Polonesos" Quatre Barrats, "El Dret"


Els drets d’una nació deriven de la voluntat democràtica dels seus ciutadans i ciutadanes, emparats per la legislació internacional que reconeix el dret dels pobles a l’autodeterminació.


A veure si des d'Espanya entenen això d'una vegada i es deixen de dir una i altra vegada que cal complir la llei i la Constitució. 
Ells són els que la incompleixen quan no ens paguen la milionada que ens deuen. D'altra banda, els bancs ens ofeguen amb els seus demesuradas comissions i sense donar ni un sol crèdit al poble, mentre reben diners d'Europa per sanejar els seus comptes. La sanitat s'enfonsa, l'ensenyament es cau per terra i volen que tornem 30 anys enrere. No ens deixen marxar, però tampoc fan res perquè ens quedem amb garanties de futur, i tot això, sense deixar d'ofegar-nos amb retallades, més impostos, menys sous i amb la taxa de l'atur a uns nivells desorbitats. Això si, mentre alguns es compren bones cases abans de la pujada de l'IVA per pagar menys, i suposadament es reparteixen diners en sobres, uns diners que estava en comptes bancaris a Suïssa, i un llarg etc,. I si segueixo no acabaria mai ...


Prou
Volem la Independencia de Catalunya, ja.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada