l'11 de Setembre de 2014

dimarts, 1 de gener del 2013

l'Ou dels "Polonesos" Quatre Barrats, "La Moneda"


Ja envestit el president Arthur Mas, aquest nou any 2013 ha de ser, el que es creïn els instruments necessaris per fer possible la Independència de Catalunya.
És cert, que cal fer moltes coses i que trobarem al camí moltes dificultats que ens imposaran des de Madrid, però mai ens hem de tirar enrere, ja que la nostra força és i ha de ser la unió de tot el poble, per lluitar per la nostra llibertat.

Crec que per aspirar a ser una nació, entre moltes coses, caldria preparar una moneda pròpia de Catalunya, tenir les plantilles preparades per al moment que aconseguim la Independència començar a encunyar, per si de cas Europa ens deixa fora de la UE .

A la Nova Moneda se li podria posar el nom de les que ja van circular en el passat per la nostra terra, com Flori, Diners, Cort, Sou, Lliure, croat, Pesseta etc,. Doncs un dels pilars de tota nació és la seva moneda. Encara que jo personalment triaria el "Diners" o el "Sou", i si us sóc sincer, la Pesseta la descartaria del tot, ja que no voldria utilitzar una moneda que ens recordés els tristos anys de la Dictadura.

Però sigui quin sigui, hem de tenir les plantilles preparades de la nova moneda, perquè necessitarem que la nostra moneda circuli amb rapidesa per tot Catalunya, per donar-li l'empenta necessària per convertir-la en una moneda forta i estable no només a casa nostra, sinó també fora de les nostres fronteres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada